Tuesday, December 4, 2012

Kõigepealt soovitan tutvuda raamatuga "Valeühendus"
(autor Devra Davis / Devra Davis, Ph.D., M.P.H., on USA Riikliku Teaduste Akadeemia toksikoloogia ja keskkonnauuringute keskuse direktor ning Harvardi ülikooli ja Georgetowni ülikooli külalisprofessor.), kus paljastatkse tõde mobiiltelefonide kahjulikkuse osas: 

http://pood.rahvaraamat.ee/raamatud/vale%C3%BChendus/820816


HELISTA TURVALISELT – sõltumatu testi tulemused

Mobiiltelefoni turvaümbrist – Call Safe – on testitud telefonide tööstuses kõrgelt hinnatud testimiskeskuses, Suurbritannias. SAR (erineelduvuskiirgus) on ühik, mille abil
on võimalik teada saada, kui palju kuumeneb ajukude erinevate telefonidega helistamisel . SAR mõõdiku eesmärgiks on inimesi teavitada, milline telefon kõige väiksema tõenäosusega nende tervist kahjustab.


Telefoni turvaümbrise kattematerjali on testitud Blackberry telefoni kasutamisel ja katsete käigus vähenes SAR ühik enam kui 96%. Allolevalt leiate mõningad näited selle kohta, milline on tavapärane SAR tase populaarseimate telefonide puhul ja nende
hinnanguline SAR tase, mis põhineb Blackberry telefoni testitulemusteL ilmnenud näidu paranemisel.




Telefon
SAR tase Turvakaitseta telefoni puhul / SAR tase turvakaitsega
(põhineb Blackberry telefoni testitulemustel)

Apple iPhone 3GS - 1.100 W/kg 0.044 W/kg
Blackberry Bold 9000 - 0.840 W/kg 0.033 W/kg
Samsung GTI9100 / Galaxy S II - 0.338 W/kg 0.013 W/kg
Nokia 5700 - 1.240 W/kg 0.049 W/kg

Detsember 2012

Kuigi me ei soovi propageerida mobiiltelefonide aktiivset kasutust ega jätta muljet, et helistamine koos telefoni turvaümbrisega on ohutu, siis testi tulemused näitasid SAR taseme märgatavat vähenemist.

Kaudsed uuringud väidavad, et SAR tase, mis on alla 0.05 W/kg, annab võimaluse loobuda vaidlustest mobiiltelefonide kasutamisest põhjustatud kasvajate teemal.
Lähenemas on jõulud, kuid oled hädas jõulukingi valikuga – neile, kel kõik on justkui olemas, sõprdadele või teismelistele? Mobiiltelefoni turvaümbris CALL SAFE võib olla ideaalne kingiprobleemi lahendus. Suuremad turvaümbrised mahutavad Iphone´i- suuruseid telefone ning väiksem ümbris on mõeldud mõõtmetelt väiksematele mobiilidele.

Helista Turvaliselt – loobu vaidlustest ajukasvaja tekke teemal

Kuidas kasutada turvakotti: 

Asetage kõne ajal telefon KANGARO-ümbrisesse nii, et telefoni ekraani pool on suunatud PÕHI-ümbrise (hõbedane materjal) poole (niimoodi asetades jääb mikrolaineid blokeeriv materjal teie kõrva, pea ja telefoni vahele).

Siiski ei soovitata mobiiliga pikalt rääkida!!! Võimalusel saatke kõnede asemel sms-sõnumeid.
Väikelapsed ja koolilapsed ei tohiks kasutada mobiiltelefone, nende peaaju ei ole veel välja arenenud. Äärmisel juhul kasutavad ka lapsed turvakotte.

ÜMBRIST EI TOHI PESTA. PUHASTAGE AINULT PÜHKIDES.
-----------------------------------------------------

AquaSource uue toote – mobiili turvakott “Safe call” laohind 26 eur, müügihind 34 eur.

Laohinnas ühistellimuste võimalus: 

KEHAkeskus / Tartu
Struve 4 / avatud T-N 12-18 (tel. 7424700) (mob.5271008)